Spoznajte Villo Roca

Villa Roca je bila zgrajena leta 2021 v sodobnem slogu, ima 330 m2 in je od morja oddaljena le 50 m. Primerna je za največ 8 in optimalno 6 oseb. Svoje goste bo Villa Roca nastanila v zgornjem nadstropju v 3 spalnicah z zakonskimi posteljami, lastnimi kopalnicami s tušem in garderobami. Dve od teh sob imata lasten balkon, tretja pa teraso. Iz vseh sob boste lahko uživali v pogledu na bleščeče Jadransko morje. Če prihajate z otroki, je na voljo tudi zložljiva posteljica (60×100). Villa ima še dve kopalnici s tuši, v pritličju in kleti; uporabljate pa lahko pralni stroj, sušilni stroj in likalnik. Villa je v celoti klimatizirana, talno gretje pa je samo v kopalnicah.

0
Spalnice
0
Ležalnikov
0
Parkirna mesta

Popolnoma opremljena kuhinja z vsem, kar potrebujete za pripravo vaših najljubših dobrot, vam bo na dosegu roke kadar koli želite. Ob kuhinji sta jedilnica z mizo za 8 oseb in dnevna soba s kotno garnituro, klubsko mizico in televizijo, iz nje pa je izhod na teraso.

Na zunanji terasi se boste razvajali v ogrevanem in hlajenem bazenu velikosti 30 m2 in sončili na 6 ležalnikih, ki ga obdajajo. Ob bazenu je savna, kjer se lahko popolnoma sprostite. Na voljo vam je tudi letna kuhinja z kaminom na oglje ali drva in zunanja jedilna miza z 10 sedeži.

V kleti se nahaja prostor z bilijardom, raztegljivim kavčom in dvema foteljema, ki vas bo presenetil s stekleno steno, ki ga ločuje od bazena in omogoča spektakularen pogled vanj.

Villa je v celoti ograjena, ima lepo vrt zasajen s tipičnimi dalmatinskimi rastlinami, ko so sivke, rožmarin, oljke…; in dovolj prostora za igro in zabavo podnevi ali ponoči na odprtem dvorišču.

Villa ima tudi garažo z enim parkirnim mestom, na dvorišču pa sta še dva.

Razveselila vas bo tudi vinska klet, kjer boste našli steklenice različnih vrst kakovostnih slovenskih in dalmatinskih vin, saj je Privlaka znana tudi po svojih delovnih vinogradnikih. Morska hrana je tisto, kar bogati gastronomsko ponudbo na tem področju, na primer sveže školjke in sveže ulovljene ribe, pripravljene na različne načine. Dalmatinski pršut in različne vrste sira so pravtako del kakovostne in bogate ponudbe v “konobah” in restavracijah. Zaradi svoje lokacije in bližine narodnih parkov, kot so Paklenica, slapovi Krke ali Kornati, se vam ponujajo priložnosti za različne enodnevne izlete, obiščete pa lahko tudi znamenite morske orgle.

Pridite in obiščite Privlako, izkoristite počitnice na najboljši možni način in uživajte v čarih Ville Roca! Dobrodošli!